Leuke date-ideeën in de herfstvakantie

1599

De herfstvakantie komt er alweer bijna aan. Voor sommige misschien een grauwe en koude tijd, maar laat je relatie hier niet in mee gaan! Met deze leuke date-ideeën blijft je relatie in deze tijd lekker warm!

  1. Halloween fright nights

Het is oktober en dat betekent ook dat Halloween eraan komt. Hoe leuk is het om lekker met je lover te gaan griezelen bij de fright nights. Je hebt twee verschillende fright nights in Nederland: Toverland (de minder enge) en Walibi (de heel enge). Welke je ook kiest, niets is beter dan de hele dag je lief vast te houden omdat je ‘bang’ bent.

  1. Mini-bioscoop

Zoek alle dekens en kussens die je in je huis hebt, leen bij de buurman een beamer of zet je laptop klaar. Maak met de dekens en kussens een gezellig plekje, zet je favoriete film aan en geniet van een knusse avond (of middag) met zijn twee.

  1. Samen schilderen

Leg een groot doek of zeil op de grond, koop een paar schilderdoeken en pak al de kleuren verf die je kunt vinden. Laat je creatieve geest werken en maak een leuk schilderij samen, gebruik je handafdrukken of zelfs gezichtsafdrukken en maak een leuk schilderij samen, heb je ook nog een leuk aandenken aan jullie date!

  1. Iets bakken

Op het internet staan genoeg leuke recepten die makkelijk zijn om te maken. Bijvoorbeeld: een lekkere pompoencake of een kaneeltaart. Je kunt ook voor de makkelijkere optie gaan en een warme chocomel maken, maar let op dit word gegarandeerd buikpijn van het lachen!

Mediahuis Helmond wenst je een fijne herfstvakantie!