1.7 C
Helmond

Hieronder de redactieleden van dit moment. We hebben ook een Wall of Fame, met leerlingen die inmiddels geslaagd zijn of die uit de redactie stapten omdat ze in hun examenjaar zitten. Wij danken Lava Hijzelaar, Isze Vulders, Nasir Hakimi en Cas van Griensven! Jullie werk blijft uiteraard op deze website te vinden.

Ik ben Teun Beks. Ik ben 12 jaar en ik zit in de Domeinklas op het Dr.-Knippenbergcollege. In mijn vrije tijd houd ik onder meer van freerunnen en van video's maken.
Ik ben Merle (15) en ik zit op het Carolus in 4 mavo. Mijn hobby's zijn dansen, musical en zingen. Ik vind het leuk om teksten te schrijven en columns.
Ik ben Fenne (15) en ik zit op het Carolus in 3 havo. Ik vind fotografie leuk en video's bewerken. Ook schrijf ik graag. In mijn vrije tijd dans ik en speel ik toneel.
Ik ben Floortje (15) en ik zit in 4 vwo op de Knip. Ik ben veel bezig met musical, schrijven (o.a. bij De Loop en mijn eigen boek), zingen, acteren, dansen, piano spelen, debatteren en lezen.
Ik ben Layla Azarfane, 17 jaar en ik zit in vwo 5 op het Dr. Knippenbergcollege. Ik houd van schrijven en heb al de nodige ervaring. Later wil ik screenwriter worden, of movie-director.
Ik ben Sil (14) en ik zit op de Knip in mavo 3. Mijn hobby's zijn filmpjes opnemen, video's bewerken, lezen en livestreamen. Bij het Mediahuis Helmond ga ik video's maken.
Ik ben Jochem en ik ben 16 jaar. Ik zit in vwo 5 van het Dr.-Knippenbergcollege. Bij het Mediahuis Helmond ga ik vooral veel schrijven. Ik hoop hier veel te leren.
Hoi, ik ben Lynn Zwamborn (12) en ik zit in de brugklas van het Dr. Knippenbergcollege. Ik zit op de mavo. Ik houd van turnen, schrijven en filmen.
Ik ben Jan Witasik en ik zit sinds dit jaar op het Vakcollege Helmond, op de afdeling Techniek. Ik ben 13 jaar. Ik vind het heel leuk om filmpjes te maken.
Ik ben Libby (16) en ik zit op de Knip in vwo 5. Mijn hobby's zijn lezen, fotografie en schrijven. Later wil ik graag schrijfster of psycholoog worden.
Ik ben Nadine Omari. Ik ben 13 jaar oud en ik zit in vwo 3 op het Dr.-Knippenbergcollege. Ik vind fotografie en films maken leuk. Dit ga ik veel doen voor het Mediahuis Helmond!
Ik ben Lindsey de Pater. Ik ben 13 jaar en ik zit op het Vakcollege Helmond in de tweede klas. Ik vind het heel erg leuk om voor het Mediahuis mooie dingen te gaan maken.
Ik ben Eva Swinkels en ik zit in 3 gymnasium op het Carolus. Ik houd van schrijven en van fotografie en ik hoop mooie dingen te kunnen maken voor Mediahuis Helmond!
Hoi, ik Brennan de Graaf en ik zit in gymnasium 4 op het Carolus Borromeus College. Ik houd van schrijven en ik hoop veel te leren bij Mediahuis Helmond! Ik ben 16 jaar.
Hallo, ik ben Bo Zerstegen! Ik ben 12 jaar en ik zit in de brugklas op het Dr. Knippenbergcollege. Ik houd van filmen en ik hoop mooie dingen te kunnen maken voor het Mediahuis.
Ik ben Luc Swinkels (14) en ik zit in de vierde klas van het gymnasium op het Carolus. Ik ga veel artikelen schrijven bij het Mediahuis. Ik ben ge√Įnteresseerd in veel onderwerpen.
Ik ben Thirza Walravens (13). Ik zit in de tweede klas van het Carolus, op het gymnasium. Ik houd erg van fotograferen maar vind het ook leuk om steeds beter te leren schrijven!
Ik ben Montana Prins en ik zit in mavo 1 op het Carolus Borromeus College. Ik ben 12 jaar. Ik houd heel erg veel van fotografie en ga mooie reportages maken voor het Mediahuis!
Ik ben Luuk van der Rijt en ik zit in vwo 3 op het Carolus Borromeus College. Ik houd van schrijven en fotografie. Ik hoop erover te leren bij het Mediahuis.
Mijn naam is Fleur en ik ben 14 jaar. Ik zit in havo 3 op het Carolus. In mijn vrije tijd zit ik op hockey en hou ik van dansen. Ik ga veel schrijven bij het Mediahuis Helmond.
Ik ben Marc Henraat. Ik ben 13 jaar en ik zit in 2 mavo op het Dr. Knippenbergcollege. Voor het Mediahuis Helmond ga ik vooral veel mooie filmpjes maken.
Ik ben Annabel Schuitemaker en ik zit op het Carolus in 3 havo. Ik schrijf veel en hou ook van fotograferen. Hiervoor heb ik een jaar op een school in Amerika gezeten.
Ik ben Lilly van der Linden, brugklasser op het Carolus Borromeus College (mavo) en ik ben 13 jaar. Ik houd vooral veel van filmen en dat hoop ik veel te doen voor het Mediahuis!
Ik ben Jordy van Asten, 13 jaar en ik kom uit Helmond. Ik zit in de tweede klas op Vakcollege Helmond. Ik heb al veel ervaring met filmen via het bedrijf van mijn vader.