11.6 C
Helmond
Ik ben Teun Beks. Ik ben 12 jaar en ik zit in de Domeinklas op het Dr.-Knippenbergcollege. In mijn vrije tijd houd ik onder meer van freerunnen en van video's maken.
Mijn naam is Lava (17). Ik zit op de Knip, in 5 vwo. Ik houd van tekenen en wil later graag Animatie studeren. Ik ben goed in Photoshop en wil graag meer fotograferen.
Ik ben Fenne (15) en ik zit op het Carolus in 3 havo. Ik vind fotografie leuk en video's bewerken. Ook schrijf ik graag. In mijn vrije tijd dans ik en speel ik toneel.
Ik ben Floortje (15) en ik zit in 4 vwo op de Knip. Ik ben veel bezig met musical, schrijven (o.a. bij De Loop en mijn eigen boek), zingen, acteren, dansen, piano spelen, debatteren en lezen.
Ik ben Isze (16) en ik zit op de Knip in havo 5. Ik houd van drummen en creatief bezig zijn. Bij het Mediahuis Helmond wil ik van alles proberen; tekst, fotografie en video. Ik hoop veel te leren.
Ik ben Merle (15) en ik zit op het Carolus in 3 mavo. Mijn hobby's zijn dansen, musical en zingen. Ik vind het leuk om teksten te schrijven en columns.
Ik ben Jochem en ik ben 15 jaar. Ik zit in vwo 4 van het Dr.-Knippenbergcollege. Bij het Mediahuis Helmond ga ik vooral veel schrijven. Ik hoop hier veel te leren.
Mijn naam is Jordi (13) en ik zit op de Knip in 2 havo. Ik vind piano spelen leuk en het bewerken van video's. Ik vind gamen leuk en als ik op de fiets zit heb ik altijd veel tegenwind.
Ik ben Jan Witasik en ik zit sinds dit jaar op het Vakcollege Helmond, op de afdeling Techniek. Ik ben 13 jaar. Ik vind het heel leuk om filmpjes te maken.
Ik ben Libby (15) en ik zit op de Knip in vwo 4. Mijn hobby's zijn lezen, fotografie en schrijven. Later wil ik graag schrijfster of psycholoog worden.
Ik ben Nadine Omari. Ik ben 13 jaar oud en ik zit in vwo 3 op het Dr.-Knippenbergcollege. Ik vind fotografie en films maken leuk. Dit ga ik veel doen voor het Mediahuis Helmond!
Ik ben Lindsey de Pater. Ik ben 12 jaar en ik zit op het Vakcollege Helmond in de eerste klas. Ik vind het heel erg leuk om voor het Mediahuis mooie dingen te gaan maken.
Ik ben Nasir en ik ben 16 jaar. Ik zit op de Praktijkschool. Ik vind het leuk om verschillende video's te editen. Ik wil daar later graag iets mee gaan doen!
Hoi, ik Brennan de Graaf en ik zit in gymnasium 3 op het Carolus Borromeus College. Ik houd van schrijven en ik hoop veel te leren bij Mediahuis Helmond! Ik ben 15 jaar.
Ik ben Sil (13) en ik zit op de Knip in mavo 2. Mijn hobby's zijn filmpjes opnemen, video's bewerken, lezen en livestreamen. Bij het Mediahuis Helmond ga ik video's maken.
Ik ben Luc Swinkels (14) en ik zit in de derde klas van het gymnasium op het Carolus. Ik ga veel artikelen schrijven bij het Mediahuis. Ik ben geïnteresseerd in veel onderwerpen.
Ik ben Thirza Walravens (12). Ik zit in de brugklas van het Carolus, op het gymnasium. Ik houd erg van fotograferen maar vind het ook leuk om steeds beter te leren schrijven!
Ik ben Montana Prins en ik zit in mavo 1 op het Carolus Borromeus College. Ik ben 12 jaar. Ik houd heel erg veel van fotografie en ga mooie reportages maken voor het Mediahuis!
Ik ben Zerina Muric en ik ben 12 jaar. Ik zit in de brugklas van het Dr.-Knippenbergcollege. Ik vind het leuk om te schrijven maar ook om te fotograferen.
Mijn naam is Fleur en ik ben 14 jaar. Ik zit in havo 3 op het Carolus. In mijn vrije tijd zit ik op hockey en hou ik van dansen. Ik ga veel schrijven bij het Mediahuis Helmond.
Ik ben Cas en ik ben 15 jaar. Ik zit op het Carolus in mavo 3. Ik wil later sportjournalist worden en bij het Mediahuis kan ik al ervaring opdoen. Mijn hobby’s zijn voetbal, formule 1 en gamen.
Ik ben Annabel Schuitemaker en ik zit op het Carolus in 3 havo. Ik schrijf veel en hou ook van fotograferen. Hiervoor heb ik een jaar op een school in Amerika gezeten.