Hieronder de redactieleden van dit moment. Er zijn al veel ex-redactieleden: ze zijn inmiddels geslaagd of kozen ervoor om verder te gaan met andere activiteiten binnen de scholen. Ook hun werk is uiteraard nog terug te vinden op deze site. Jongens en meiden die niet meer op deze pagina staan maar die wel fantastisch werk hebben geleverd: DANKJEWEL!!

Ik ben Teun Beks. Ik ben 12 jaar en ik zit in de Domeinklas op het Dr.-Knippenbergcollege. In mijn vrije tijd houd ik onder meer van freerunnen en van video's maken.
Ik ben Merle (16) en ik zit op het Carolus in 4 havo. Mijn hobby's zijn dansen, musical en zingen. Ik vind het leuk om teksten te schrijven en columns.
Ik ben Mo Janssen (17) en ik zit op het Dr. Knippenbergcollege in vwo 5. Ik houd vooral van schrijven, lezen en het leren van talen. Later hoop ik iets te doen in de journalistiek.
Ik ben Floortje (15) en ik zit in 4 vwo op de Knip. Ik ben veel bezig met musical, schrijven (o.a. bij De Loop en mijn eigen boek), zingen, acteren, dansen, piano spelen, debatteren en lezen.
Ik ben Sil (14) en ik zit op de Knip in mavo 3. Mijn hobby's zijn filmpjes opnemen, video's bewerken, lezen en livestreamen. Bij het Mediahuis Helmond ga ik video's maken.
Ik ben Jochem en ik ben 16 jaar. Ik zit in vwo 5 van het Dr.-Knippenbergcollege. Bij het Mediahuis Helmond ga ik vooral veel schrijven. Ik hoop hier veel te leren.
Hoi, ik ben Lynn Zwamborn (12) en ik zit in de brugklas van het Dr. Knippenbergcollege. Ik zit op de mavo. Ik houd van turnen, schrijven en filmen.
Ik ben Niek van Bussel en ik zit in 2 atheneum op het Carolus. Bij Mediahuis Helmond ga ik mooie dingen laten zien!
Ik ben Libby (16) en ik zit op de Knip in vwo 5. Mijn hobby's zijn lezen, fotografie en schrijven. Later wil ik graag schrijfster of psycholoog worden.
Ik ben Nadine Omari. Ik ben 13 jaar oud en ik zit in vwo 3 op het Dr.-Knippenbergcollege. Ik vind fotografie en films maken leuk. Dit ga ik veel doen voor het Mediahuis Helmond!
Ik ben Amy Vonk en ik zit in 1 mavo op het Carolus Borromeus College. Ik heb er veel zin in om leuke dingen te maken voor Mediahuis Helmond!
Hoi, ik ben Jelte (12). Ik zit in de brugklas van het Carolus Borromeus College. In mijn eerste artikel leg ik uit hoe je een goed artikel schrijft. Ik hoop nog veel mooie artikelen te maken!
Hoi, ik Brennan de Graaf en ik zit in 5 gymnasium op het Carolus Borromeus College. Ik houd van schrijven en ik hoop veel te leren bij Mediahuis Helmond! Ik ben 16 jaar.
Hallo, ik ben Bo Zerstegen! Ik ben 12 jaar en ik zit in de brugklas op het Dr. Knippenbergcollege. Ik houd van filmen en ik hoop mooie dingen te kunnen maken voor het Mediahuis.
Ik ben Luc Swinkels (14) en ik zit in de vierde klas van het gymnasium op het Carolus. Ik ga veel artikelen schrijven bij het Mediahuis. Ik ben geïnteresseerd in veel onderwerpen.
Ik ben Thirza Walravens (13). Ik zit in de tweede klas van het Carolus, op het gymnasium. Ik houd erg van fotograferen maar vind het ook leuk om steeds beter te leren schrijven!
Ik ben Montana Prins en ik zit in mavo 2 op het Carolus Borromeus College. Ik ben 12 jaar. Ik houd heel erg veel van fotografie en ga mooie reportages maken voor het Mediahuis!
Ik ben Luuk van der Rijt en ik zit in vwo 3 op het Carolus Borromeus College. Ik houd van schrijven en fotografie. Ik hoop erover te leren bij het Mediahuis.
Mijn naam is Roderick van Amerongen en ik zit in havo 4 op het Carolus. Ik heb veel interesses en heb er zin in om bij het Mediahuis mooie artikelen erover te schrijven.
Ik ben Marc Henraat. Ik ben 13 jaar en ik zit in 2 mavo op het Dr. Knippenbergcollege. Voor het Mediahuis Helmond ga ik vooral veel mooie filmpjes maken.
Ik ben Paruzzia Garcia en ik zit op Praktijkschool Helmond. Ik ben in veel dingen geïnteresseerd maar vooral in sport. Ik houd van schrijven!
Ik ben Lilly van der Linden, brugklasser op het Carolus Borromeus College (mavo) en ik ben 13 jaar. Ik houd vooral veel van filmen en dat hoop ik veel te doen voor het Mediahuis!
Ik ben Jordy van Asten, 13 jaar en ik kom uit Helmond. Ik zit in de tweede klas op Vakcollege Helmond. Ik heb al veel ervaring met filmen via het bedrijf van mijn vader.