24.2 C
Helmond
Ik ben Amber (15) en ik zit op het Vakcollege Helmond, afdeling Zorg en Welzijn. Ik zou wel kapper willen worden. Mijn hobby's zijn muziek, fotograferen en schrijven.
Mijn naam is Lava (17). Ik zit op de Knip, in 5 vwo. Ik houd van tekenen en wil later graag Animatie studeren. Ik ben goed in Photoshop en wil graag meer fotograferen.
Ik ben Fenne (14) en ik zit op het Carolus in 2 havo. Ik vind fotografie leuk en video's bewerken. Ook schrijf ik graag. In mijn vrije tijd dans ik en speel ik toneel.
Mijn naam is Floortje (13) en ik, zit op de Knip in 2 vwo. Ik heb veel hobby's. De musical, dansen, zingen, acteren piano en klarinet spelen, klarinet spelen, schrijven, lezen, tekenen en scouting.
Ik ben Isze (16) en ik zit op de Knip in havo 4. Ik houd van drummen en creatief bezig zijn. Bij het Mediahuis Helmond wil ik van alles proberen; tekst, fotografie en video. Ik hoop veel te leren.
Ik ben Merle (14) en ik zit op het Carolus in 2 mavo. Mijn hobby's zijn dansen, musical en zingen. Ik vind het leuk om teksten te schrijven en columns.
Ik ben Jochem en ik ben 14 jaar. Ik zit in vwo 3 van het Dr.-Knippenbergcollege. Bij het Mediahuis Helmond ga ik vooral veel schrijven. Ik hoop hier veel te leren.
Mijn naam is Jordi (13) en ik zit op de Knip in 2 havo. Ik vind piano spelen leuk en het bewerken van video's. Ik vind gamen leuk en als ik op de fiets zit heb ik altijd veel tegenwind.
Ik ben Sander Wilbers (13) en ik zit in mavo 1 op het Dr.-Knippenbergcollege. Ik vind filmen en monteren leuk en dat hoop ik veel te doen de komende jaren bij Mediahuis Helmond.
Ik ben Libby (14) en ik zit op de Knip in vwo 3. Mijn hobby's zijn lezen, fotografie en schrijven. Later wil ik graag schrijfster of psycholoog worden.
Ik ben Maartje van Houwelingen (17) en ik zit in gymnasium 5 op het Carolus. Ik houd van schrijven (boeken en columns), dansen en muziek maken.
Ik ben Wesley (16) en ik zit op het Vakcollege Helmond in het examenjaar van Techniek. Ik film en monteer. Dat doe ik al veel bij Dit Is Onze Wijk en ik ga het ook doen bij het Mediahuis.
Ik ben Nasir en ik ben 16 jaar. Ik zit op de Praktijkschool. Ik vind het leuk om verschillende video's te editen. Ik wil daar later graag iets mee gaan doen!
Hoi, ik Brennan de Graaf en ik zit in gymnasium 2 op het Carolus Borromeus College. Ik houd van schrijven en ik hoop veel te leren bij Mediahuis Helmond! Ik ben 14 jaar.
Ik ben Sil (12) en ik zit op de Knip in mavo 1. Mijn hobby's zijn filmpjes opnemen, video's bewerken, lezen en livestreamen. Bij het Mediahuis Helmond ga ik video's maken.
Ik ben Luc Swinkels (13) en ik zit in de tweede klas van het gymnasium op het Carolus. Ik ga veel artikelen schrijven bij het Mediahuis. Ik ben geïnteresseerd in veel onderwerpen.
Ik ben Florine Haagh (12) en ik zit in de brugklas van het vwo op de Knip. Ik heb er veel zin in om te schrijven voor het Mediahuis Helmond. Ik houd ook van foto's maken.
Mijn naam is Suze en ik ben 13 jaar. Ik zit in de eerste klas van het vwo op de Knip. Ik houd van schrijven, fotograferen en lezen. Ik heb er zin in om veel te leren bij het Mediahuis!
Ik ben Cayden en ik ben 12 jaar. Ik zit op de havo kansklas van de Knip, dat is in de brugklas. Ik hou van gamen, hockey en aikido. Ik ga veel filmen voor het Mediahuis Helmond.
Mijn naam is Fleur en ik ben 13 jaar. Ik zit in havo 2 op het Carolus. In mijn vrije tijd zit ik op hockey en hou ik van dansen. Ik ga veel schrijven bij het Mediahuis Helmond.
Ik ben Cas en ik ben 14 jaar. Ik zit op het Carolus in mavo 2. Ik wil later sportjournalist worden en bij het Mediahuis kan ik al ervaring opdoen. Mijn hobby’s zijn voetbal, formule 1 en gamen.