Het Mediahuis en Helmond Sport

1918

Wil je altijd op de hoogte blijven met wat voor leuke activiteiten Helmond Sport zich bezig houdt en welke wedstrijden je de komende tijd écht niet mag missen? Dan ben je vanaf nu op het goede adres! Door te kijken op het Mediahuis Helmond krijg je alle ins en outs te weten die zich afspelen bij Helmond Sport! Ben je benieuwd wat er allemaal achter de schermen gebeurd bij Helmond Sport? Leon Vlemmings, Robby Alflen en Remond Strijbosch laten namens Helmond Sport om de beurt iets van zich horen. Hieronder stellen zij zich even voor je voor.

Robby Alflen
Mijn naam is Robby Alflen en sinds dit seizoen ben ik de hoofdtrainer van Helmond Sport. Ik woon nog steeds in Utrecht, dus maak elke dag flink wat kilometers met de auto! Voordat ik voetbaltrainer werd, heb ik onder meer gevoetbald bij Ajax, FC Utrecht, Sparta en Heracles. Ik probeer me altijd zoveel mogelijk in te zetten voor de club, dus ook voor leuke bezigheden zoals Mediahuis Helmond!

Leon Vlemmings
Mijn naam is Leon Vlemmings en sinds 3 april ben ik in dienst getreden als Algemeen Directeur van Helmond Sport. Voordat ik Algemeen Directeur van de club werd was ik eerder als trainer werkzaam bij clubs als Feyenoord, PSV, AEK Larnaca en Go Ahead Eagles. Ook ben ik als technisch manager actief geweest bij Roda JC. In een ver verleden heb ik in ons mooie stadion mijn debuut mogen maken als profvoetballer. Helmond Sport heeft door de komst van het nieuwe stadion en de sport- en beleefcampus een mooie toekomst voor zich en daar wil ik graag onderdeel van zijn!

Remond Strijbosch
Mijn naam is Remond Strijbosch en ben al sinds 1998 werkzaam bij Helmond Sport. Tot 2012 heb ik onder contract gestaan als speler van de club om vervolgens na het beëindigen van mijn voetbalcarrière assistent-trainer en uiteindelijk hoofd jeugdopleidingen bij Helmond Sport te worden. Werken voor deze mooie club doe ik op de dag van vandaag nog steeds met enorm veel plezier! Bij Helmond Sport zijn we ontzettend veel bezig met de jeugd en als jongen van de club ben ik enorm trots dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen!