Win tickets: Minor Helmond 25-01!

2030

Misschien heb je er al wel eens van gehoord: Minor Helmond. Frisfeesten voor de jeugd tussen 13 t/m 17 jaar. Hele vette feesten en talentvolle dj’s op het podium. De organisatie houdt al vijf jaar lang vijf keer per jaar Minorfeesten in De Geseldonk in Helmond, in de wijk Mierlo-Hout. Wie van gezelligheid houdt, is welkom! Ben je nog geen 13, maar zit je wel op de middelbare school? Neem dan even je schoolpas mee.

Op vrijdag 25 januari is de volgende editie, met dj’s Dancaholics X Tjampert, Goldenboys, Basites en Tom Bounze. Ook rapper Yasin is erbij! Dit allemaal voor maar drie euro entree; tickets zijn online te bestellen of bij Jumbo Mierlohout, Primera Brandevoort en Primera De Bus. Aanvang 19:30 uur, einde precies om middernacht. Om 20:30 uur sluiten de deuren, dus zorg dat je op tijd bent! Kijk voor meer informatie op www.minorhelmond.nl.

Win tickets bij Mediahuis Helmond!

Wij verloten vijf tickets! Hoe kun je winnen? Mail voor 22 januari je naam naar info@minorhelmond.nl. Zet in je mail waarom jij graag wilt winnen. Vijf winnaars krijgen op 23 januari bericht van de organisatie.

 

Foto hierboven: Tom Gruijters